SPORTY GJENG: Eid-gutane i gult jublar for siger, men jammen kan Åheim sine ferske handballspelarar juble litt dei òg. Frå venstre: Romeo Frank Endal Slagnes, Magnus Morseth-Fraser, Jørgen Vikebakk, framme keeper Colin Bruvoll i blått, vidare i kvitt, Elias Solheim, Sverre Bøstrand Lillebø, Joachim Askvik Haugen, Niklas Nygård, Emilian Askvik Haugen og Kristian Menes Slagnes. FOTO: Solveig Menes
SPORTY GJENG: Eid-gutane i gult jublar for siger, men jammen kan Åheim sine ferske handballspelarar juble litt dei òg. Frå venstre: Romeo Frank Endal Slagnes, Magnus Morseth-Fraser, Jørgen Vikebakk, framme keeper Colin Bruvoll i blått, vidare i kvitt, Elias Solheim, Sverre Bøstrand Lillebø, Joachim Askvik Haugen, Niklas Nygård, Emilian Askvik Haugen og Kristian Menes Slagnes. FOTO: Solveig Menes

Handball med liv og lyst

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer