BLOMAR OG KART: Leiar i idrettslaget, Ole Johnny Bellen (blå skjorte) og Inge Kløvning i Åram sogelag fekk blomehelsing frå kommunen ved kulturrådgjevar Veslemøy Ervik, og frå Randi Støylen i Sande sogelag, som også helsa frå Kvamsøy IL og overrekte nylaga turkart. Vidare vart det seinare helsa og gratulert frå Larsnes IL.
BLOMAR OG KART: Leiar i idrettslaget, Ole Johnny Bellen (blå skjorte) og Inge Kløvning i Åram sogelag fekk blomehelsing frå kommunen ved kulturrådgjevar Veslemøy Ervik, og frå Randi Støylen i Sande sogelag, som også helsa frå Kvamsøy IL og overrekte nylaga turkart. Vidare vart det seinare helsa og gratulert frå Larsnes IL. Bilde 1 av 5

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

Storstilt mimrehelg på Åram

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer