REKTOR I FARTA: Då vi ville innom Sylvia Baade for eit bilete, var ho ute med skuleungane og hadde vakt. – Det er ikkje heilt sesong for å bade i elva, så det er greit å passe på, smiler Baade. På biletet ser vi rektoren i gul vest, og skuleborna ho har med seg er frå høgre: Alexander Thunem, Maja Bugjerde, Bjørn-Arin Eikeset Årvik, Sander Jøsok, Lise Strand, Mia Strand, Kristian Kolgrov og Amilia Marholm Eriksen. 
Bak skimtar vi Linnea Fagerhol Høgset, Emma Louise Paulsen-Meyer og Seline Thunem Løvold.
REKTOR I FARTA: Då vi ville innom Sylvia Baade for eit bilete, var ho ute med skuleungane og hadde vakt. – Det er ikkje heilt sesong for å bade i elva, så det er greit å passe på, smiler Baade. På biletet ser vi rektoren i gul vest, og skuleborna ho har med seg er frå høgre: Alexander Thunem, Maja Bugjerde, Bjørn-Arin Eikeset Årvik, Sander Jøsok, Lise Strand, Mia Strand, Kristian Kolgrov og Amilia Marholm Eriksen. Bak skimtar vi Linnea Fagerhol Høgset, Emma Louise Paulsen-Meyer og Seline Thunem Løvold.

Skulekvardagen på Fiskå skule:

– Litt trangt, men det er ein overgang

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer