NY GYMHALL OG SKULEFLØY Er under oppføring på Fiskå, og det som tidlegare var ei mark og eit livleg skuleområde er gjort om til ein byggeplass der det blir etablert nye moderne skulelokale, som skal huse mange born og aktivitetar i framtida. 

Det som er ei gledessak for mange har vore ei tung sak for det politiske miljøet i kommunen, og saka skal no til gransking.
NY GYMHALL OG SKULEFLØY Er under oppføring på Fiskå, og det som tidlegare var ei mark og eit livleg skuleområde er gjort om til ein byggeplass der det blir etablert nye moderne skulelokale, som skal huse mange born og aktivitetar i framtida. Det som er ei gledessak for mange har vore ei tung sak for det politiske miljøet i kommunen, og saka skal no til gransking.

Framdrift ved Fiskå skule

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer