PRODTEXBESØK: (f.v.) Bjørn Prytz, Arnljot Muren, Svein Hjelseth, Sverre Myrli, Knut-Aksel Tunhem, Jon Aasen og Tor Inge Nygård (t.h.) inspiserer, medan plassjef på Prodtex, Hans Olav Rovde, viser korleis sveiserobotane føyer saman delane av eit bruelement på Prodtex på Fiskåholmen. Mona Stenersen er også til stades, men skjult bak Svere Myrli.
PRODTEXBESØK: (f.v.) Bjørn Prytz, Arnljot Muren, Svein Hjelseth, Sverre Myrli, Knut-Aksel Tunhem, Jon Aasen og Tor Inge Nygård (t.h.) inspiserer, medan plassjef på Prodtex, Hans Olav Rovde, viser korleis sveiserobotane føyer saman delane av eit bruelement på Prodtex på Fiskåholmen. Mona Stenersen er også til stades, men skjult bak Svere Myrli.

Sverre Myrli vitja næringslivet i Vanylven

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer