LJOM: Dette bildet av koret, som framleis heitte Fiskå blandakor, eller «Ljom» er frå truleg 1953-54. Personane på bildet er: Margareth Ullebust g. Sandnes, Åsta Eide, Olga Kragset g. Nordal, Ragna Lilly Aaland, Svanhild Teigen g. Rusten, Tordis Fiskaa g. Grimstad, Aslaug Aaland, Dikka Fiskaa, Signe Kragseth, Elisabeth Fiskaa, Klara Rusten, Anna Bøstrand, Arnhild Rusten g. Riste.  Mennene er frå venstre: Olav Berge, Olav Rusten, Arnfred Henden, dirigenten Rolf Taraldsen, Dankert Teigen, Einar Orten, Håkon Strand, Karl Helseth, Otto Ullebust og Hans Rusten. Bildet stod også på trykk i 2003, då utlånt frå Svanhild Rusten.
LJOM: Dette bildet av koret, som framleis heitte Fiskå blandakor, eller «Ljom» er frå truleg 1953-54. Personane på bildet er: Margareth Ullebust g. Sandnes, Åsta Eide, Olga Kragset g. Nordal, Ragna Lilly Aaland, Svanhild Teigen g. Rusten, Tordis Fiskaa g. Grimstad, Aslaug Aaland, Dikka Fiskaa, Signe Kragseth, Elisabeth Fiskaa, Klara Rusten, Anna Bøstrand, Arnhild Rusten g. Riste. Mennene er frå venstre: Olav Berge, Olav Rusten, Arnfred Henden, dirigenten Rolf Taraldsen, Dankert Teigen, Einar Orten, Håkon Strand, Karl Helseth, Otto Ullebust og Hans Rusten. Bildet stod også på trykk i 2003, då utlånt frå Svanhild Rusten.

Meir kor-minne og andre minne

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer