VAKKERT OG FOLKSOMT: Det var ganske mange fleire som hadde teke turen til Kleiva fredag, enn det plar vere på ein vanleg dag. Mange gjekk rett til Kleiva for opninga, og ein del hadde gått lenger turar før dei skulle nyte konserten. Av "nærturane" frå Kleiva kan vi nemne Lisjebøra og Storebøra som destinasjonar som vi ser bak til høgre i biletet.
VAKKERT OG FOLKSOMT: Det var ganske mange fleire som hadde teke turen til Kleiva fredag, enn det plar vere på ein vanleg dag. Mange gjekk rett til Kleiva for opninga, og ein del hadde gått lenger turar før dei skulle nyte konserten. Av "nærturane" frå Kleiva kan vi nemne Lisjebøra og Storebøra som destinasjonar som vi ser bak til høgre i biletet.

Storstilt opning av «Kleivakvilå»

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer