ÅRAM SOGELAG INVITERER: Anne Håberg, Oddrun Kobbevik Oldeide, Frode Høgseth og Inge Kløvning samlar seg rundt det gamle bakstebordet til «Lykke-Lars», der permar med nummererte ark formidlar historia til alle objekt i den store samlinga av gjenstandar i romet. Desse er også av dei som er å sjå om du kjem på besøk til Hakallestranda skule i sommar.
ÅRAM SOGELAG INVITERER: Anne Håberg, Oddrun Kobbevik Oldeide, Frode Høgseth og Inge Kløvning samlar seg rundt det gamle bakstebordet til «Lykke-Lars», der permar med nummererte ark formidlar historia til alle objekt i den store samlinga av gjenstandar i romet. Desse er også av dei som er å sjå om du kjem på besøk til Hakallestranda skule i sommar.

Åram sogelag med store planar:

50-årsjubileum og sommarmuseum

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer