BELTE: Denne gjengen kom seg fint gjennom graderingane og poserer med nye belte. Bak frå høgre: Eksaminator Ronny Eidsvik, Ålesund TKD, Olina Sande Sjåstad, Sunniva Bakke, Henny Lovise Bakke, Live Blikeng Dyb, Emma Sofie Skorge, Mia Munck Kragseth, Vanessa Grønnevik Hasz, Malin Munch Kragseth, Jannita Surig Maalø, Amine Mali Aasen Buchhave, Wenche Berget. 
Framme: Niklas Leander Nybakk, Leander Hauge, Magnus Djupedal deVillers, Jannus Surig Maalø, Liam Beitveit, Thor Blikeng Dyb, William Grønnevik Hasz, Phoenix Liaris. FOTO: Vanylven TKD
BELTE: Denne gjengen kom seg fint gjennom graderingane og poserer med nye belte. Bak frå høgre: Eksaminator Ronny Eidsvik, Ålesund TKD, Olina Sande Sjåstad, Sunniva Bakke, Henny Lovise Bakke, Live Blikeng Dyb, Emma Sofie Skorge, Mia Munck Kragseth, Vanessa Grønnevik Hasz, Malin Munch Kragseth, Jannita Surig Maalø, Amine Mali Aasen Buchhave, Wenche Berget. Framme: Niklas Leander Nybakk, Leander Hauge, Magnus Djupedal deVillers, Jannus Surig Maalø, Liam Beitveit, Thor Blikeng Dyb, William Grønnevik Hasz, Phoenix Liaris. FOTO: Vanylven TKD

Klarte striper med glans

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer