GAMLE KJENDE: Senterpartipolitikar Per Ivar Lied, for tida vikar på Stortinget, og styreleiar i Rovdefjordsambandet, Jon Aasen, er godt kjende frå fylkespolitikken. No er Lied ny i styret og kan vere eit nyttig kontaktledd både inn til fylket og til Stortinget, der Senterpartiet har leiaren i Transport- og kommunikasjonskomiteen. Her frå ein privatvisitt i Almklovdalen i samband med valkampen i 2019. FOTO: ARKIV
GAMLE KJENDE: Senterpartipolitikar Per Ivar Lied, for tida vikar på Stortinget, og styreleiar i Rovdefjordsambandet, Jon Aasen, er godt kjende frå fylkespolitikken. No er Lied ny i styret og kan vere eit nyttig kontaktledd både inn til fylket og til Stortinget, der Senterpartiet har leiaren i Transport- og kommunikasjonskomiteen. Her frå ein privatvisitt i Almklovdalen i samband med valkampen i 2019. FOTO: ARKIV

Seglingshøgde førsteprioritet for Rovdefjordsambandet

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer