NY EIGAR: Eldar Skar, her fotografert heime på Koparneset i lag med kona, Karin Breivik, vart «handplukka» til å overta Græsdal Glass. Han peikar på at bedrifta, med vindauge, spegel, garasjeportar, dører, dusjveggar og rekkverk, også passar bra inn i det han elles driv med av bygg og eigedomsutvikling. Skar har også mellom anna vore med å sponse dører og vindauge på den nye gapahuken på Sandneskleiva.
NY EIGAR: Eldar Skar, her fotografert heime på Koparneset i lag med kona, Karin Breivik, vart «handplukka» til å overta Græsdal Glass. Han peikar på at bedrifta, med vindauge, spegel, garasjeportar, dører, dusjveggar og rekkverk, også passar bra inn i det han elles driv med av bygg og eigedomsutvikling. Skar har også mellom anna vore med å sponse dører og vindauge på den nye gapahuken på Sandneskleiva.

Eldar Skar overtek Græsdal Glass

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer