BARNAS TURLAG: På kortreist turopppleving med fantastisk utsikt. Her ser vi Nemi og Nea Skåre Kvalsvik, Aida Grace Kvalsvik Slagnes, Nova Skåre Kvalsvik, Thale Mari Kvalsvik Slagnes, Othilie Nygård Sørdal, Brage Botnmark, Eirik Siverstøl, Theodor Wilhelm Adelheid Rye, Sondre Botnmark, Anna Siverstøl, Ingrid Kamilla og Jon Andreas Morseth. Olga Serine Adelheid Rye var også med til topps. FOTO.: Ane Malene Søvik Nygård
BARNAS TURLAG: På kortreist turopppleving med fantastisk utsikt. Her ser vi Nemi og Nea Skåre Kvalsvik, Aida Grace Kvalsvik Slagnes, Nova Skåre Kvalsvik, Thale Mari Kvalsvik Slagnes, Othilie Nygård Sørdal, Brage Botnmark, Eirik Siverstøl, Theodor Wilhelm Adelheid Rye, Sondre Botnmark, Anna Siverstøl, Ingrid Kamilla og Jon Andreas Morseth. Olga Serine Adelheid Rye var også med til topps. FOTO.: Ane Malene Søvik Nygård

Barnas turlag til Nystøylhornet

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer