Blinkskotet på framsida er det Atle Midtbø som har sendt oss, frå Høgenipa skjærtorsdag. I tillegg til å vere habil fotograf og skigåar, skal han ha æra for dei namna vi kan melde frå biletet:

Dei to unge på venstre side er borna  til Sverre Myklebust som har grå jakke. Ivar Myklebust har blågul jakke. Ho i blå jakke og raud hue er Unni Torp (bestemora stammar frå Jølet). Bak t.v for Unni står mannen hennar, heiter Maaseide til etternavn. Til høgre for Unni står Anne-Mari Løseth, og i gul jakke: Karin Eltvik. Bak Karin står Sølvi Midtbø. Heilt til høgre i blå jakke står Camilla Landsverk, mannen hennar står bøygd i gul jakke, og to jenter dei hadde med seg (den yngste er skjult på biletet).
Blinkskotet på framsida er det Atle Midtbø som har sendt oss, frå Høgenipa skjærtorsdag. I tillegg til å vere habil fotograf og skigåar, skal han ha æra for dei namna vi kan melde frå biletet: Dei to unge på venstre side er borna  til Sverre Myklebust som har grå jakke. Ivar Myklebust har blågul jakke. Ho i blå jakke og raud hue er Unni Torp (bestemora stammar frå Jølet). Bak t.v for Unni står mannen hennar, heiter Maaseide til etternavn. Til høgre for Unni står Anne-Mari Løseth, og i gul jakke: Karin Eltvik. Bak Karin står Sølvi Midtbø. Heilt til høgre i blå jakke står Camilla Landsverk, mannen hennar står bøygd i gul jakke, og to jenter dei hadde med seg (den yngste er skjult på biletet).

Kven treng reise til alpane?

 

 

Påska baud på fantastiske vertilhøve, trass i at ein på førehand kunne kome til mørke tankar av vermeldingane. Vi har fått inn mange lesarbilete via #SYNSTEMORE , og har berre lasta opp eit lite knippe. Sjå gjerne fleire på vår Instagram @synstemore, eller send oss fleire, medan du ventar på dagens papiravis.

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer