Her er Ungdomspanelet i Møre og Romsdal samla under fylkestinget i Geiranger. Bak frå venstre Reidar André Heilevang (Hustadvika), Erica Ruiz Solhjem (Ulstein), Joakim Myklebost Tangen (Gjemnes) og Hedda Haugen (leiar, Sunndal). Foran frå venstre Gyda Ulrikke Waagbø (Molde), Nikola Bileska (Averøy) og Emily Stangvik (Surnadal).
Her er Ungdomspanelet i Møre og Romsdal samla under fylkestinget i Geiranger. Bak frå venstre Reidar André Heilevang (Hustadvika), Erica Ruiz Solhjem (Ulstein), Joakim Myklebost Tangen (Gjemnes) og Hedda Haugen (leiar, Sunndal). Foran frå venstre Gyda Ulrikke Waagbø (Molde), Nikola Bileska (Averøy) og Emily Stangvik (Surnadal). FOTO: Møre og Romsdalfylkeskommune

Ungdomsmidlane:

Søk støtte til spennande prosjekt

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer