HEILE GJENGEN: Det begynner å nærme seg premiere for gjengen. Bak frå venstre: Roald Hatlegjerde, Lasse Haugen, Konrad Andruszkiewicz, Andy Brenne, Andrea Aahjem, Emilie Morseth-Fraser, Ine Berget, Ingrid Sylte, Tuva Borg. Framme frå venstre:  Jonas Berge, Kaja Bøstrand, Kasper Kriken, Noah Hellebust og Magnus Hellebust.
HEILE GJENGEN: Det begynner å nærme seg premiere for gjengen. Bak frå venstre: Roald Hatlegjerde, Lasse Haugen, Konrad Andruszkiewicz, Andy Brenne, Andrea Aahjem, Emilie Morseth-Fraser, Ine Berget, Ingrid Sylte, Tuva Borg. Framme frå venstre: Jonas Berge, Kaja Bøstrand, Kasper Kriken, Noah Hellebust og Magnus Hellebust.

Musikalen «Grease» på Framheim i mars: – Vi håper på stinn brakke!

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer