SPENNANDE: Ny styreleiar i Vanylven Utvikling AS, Sissel Sannæs Smaller, orienterte kommunestyret via Teams. Ho peikte mellom anna på at det er mykje som vil skje framover, særleg i samband med Stad skipstunnel og at selskapet ønskjer å ha ei aktiv rolle med tanke på å  førebu og legge til rette for at lokale interessentar kan ta del i verdiskapinga.
SPENNANDE: Ny styreleiar i Vanylven Utvikling AS, Sissel Sannæs Smaller, orienterte kommunestyret via Teams. Ho peikte mellom anna på at det er mykje som vil skje framover, særleg i samband med Stad skipstunnel og at selskapet ønskjer å ha ei aktiv rolle med tanke på å førebu og legge til rette for at lokale interessentar kan ta del i verdiskapinga.

Godkjende aksjonæravtale med Vanylven Utvikling

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer