ROVDEFJORDSAMBANDET I 3D: Ved tidlegare diskusjonar rundt Vanylven Utvikling har mellom anna vore gitt ros til dagleg leiar Tor Inge Nygård (i bakgrunnen), sine gode løysingsbidrag til prosjekt gjennom teikningar og illustrasjonar. I kommunestyremøtet måndag kunne ein studere denne 3D-modellen av Rovdefjordsambandet, – slik styreleiar Jon Aasen sa det, laga på fritida ut frå engasjement og iver for prosjektet.
ROVDEFJORDSAMBANDET I 3D: Ved tidlegare diskusjonar rundt Vanylven Utvikling har mellom anna vore gitt ros til dagleg leiar Tor Inge Nygård (i bakgrunnen), sine gode løysingsbidrag til prosjekt gjennom teikningar og illustrasjonar. I kommunestyremøtet måndag kunne ein studere denne 3D-modellen av Rovdefjordsambandet, – slik styreleiar Jon Aasen sa det, laga på fritida ut frå engasjement og iver for prosjektet.

To år vidare for Vanylven Utvikling AS

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer