HAR VURDERT ALTERNATIV: Måndag orienterte styreleiar i Rovdefjordsambandet AS, Jon Aasen, kommunestyret i Vanylven om status for bruprosjektet. Han kunne fortelje at selskapet Dr. Techn Olav Olsen har vurdert fleire løysingar og kostnadsberekna dei. Utifrå tekniske krav og pris for dei forskjellige løysingane over Rovdefjorden, tilrår styret i bruselskapet løysinga med flytebru frå Koparneset og høgbru i Breivika.
HAR VURDERT ALTERNATIV: Måndag orienterte styreleiar i Rovdefjordsambandet AS, Jon Aasen, kommunestyret i Vanylven om status for bruprosjektet. Han kunne fortelje at selskapet Dr. Techn Olav Olsen har vurdert fleire løysingar og kostnadsberekna dei. Utifrå tekniske krav og pris for dei forskjellige løysingane over Rovdefjorden, tilrår styret i bruselskapet løysinga med flytebru frå Koparneset og høgbru i Breivika. FOTO: Ole Magne Kvalsvik

Tilrår høgbru i Breivika

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer