Bilistar køyrer over Dragsundbrua sjølv om det er stengt.
Bilistar køyrer over Dragsundbrua sjølv om det er stengt. FOTO: Mesta

Dragsundbrua:

Bilistar køyrer sjølv om brua er stengt

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

1 Kommentar
Eldste
Nyeste Mest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Brenne, Kjell
Brenne, Kjell
2 år siden

Skiltinga skal repekterast. Dragsundbrua er ein del av Kystvegen Ålesund – Bergen. Ny Dragsundbru er det som må til. Er eitt av dei prosjekta som bør ligge inne i oppgraderinga av fv 61 på strekninga Hareid – Maurstad. Andre prosjekt her i ei slik standardheving på denne strekninga er Rovdefjordsambandet og tunnel Årvik-Gursken og slakare trase for Leikongbakkane. Det er styret for Kystvegen som må gi denne stamvegtraséen det nødvendige politiske trykk overfor fylket saman med ordførarar og lokalpolitikarar i kommunane som grensar til denne traséen! Så langt har dette politiske engasjementet frå ytre-kommunane vore for likesælt, utydeleg og veikt.