LOKAL PLAN: Dei tre styrarane, Ingvill Lillebø Slettestøl, Syvde barnehage, Tove Ekremsæter, Åheim barnehage (med ryggen til) og Marta Bøstrand, Solsikka barnehage, har stått i spissen for arbeidet med ny, lokal rammeplan og leia fagdagen torsdag i lag med konstituert kommunalsjef i helse og oppvekst, Sølvi Erviksæter Sjåstad, her konsentrert om mobilen.
LOKAL PLAN: Dei tre styrarane, Ingvill Lillebø Slettestøl, Syvde barnehage, Tove Ekremsæter, Åheim barnehage (med ryggen til) og Marta Bøstrand, Solsikka barnehage, har stått i spissen for arbeidet med ny, lokal rammeplan og leia fagdagen torsdag i lag med konstituert kommunalsjef i helse og oppvekst, Sølvi Erviksæter Sjåstad, her konsentrert om mobilen. FOTO: Ole Magne Kvalsvik

Påfyll på fleire vis for barnehagetilsette

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer