GLEDE: No tek ting til å falle på plass, vart det sagt i Selje under offentleggjeringa av opptrapping av statleg støtte til Kystpilegrimsleia. Frå venstre: Tore Storehaug (KrF), Marita Aarvik frå Pilegrimssenteret i Selje, William Dalsbø (KrF), Stad-ordførar Alfred-Bjørlo (V), Geir Årvik (H), Lena Landsverk Sande (V) og Belinda Fure frå Stad kommune.
GLEDE: No tek ting til å falle på plass, vart det sagt i Selje under offentleggjeringa av opptrapping av statleg støtte til Kystpilegrimsleia. Frå venstre: Tore Storehaug (KrF), Marita Aarvik frå Pilegrimssenteret i Selje, William Dalsbø (KrF), Stad-ordførar Alfred-Bjørlo (V), Geir Årvik (H), Lena Landsverk Sande (V) og Belinda Fure frå Stad kommune. FOTO: Ole Magne Kvalsvik

Glede over statleg løyving til Kystpilegrimsleia

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer