PIANO: No vert det mykje fin pianomusikk på avdeling 3 framover. Aslaug Gusdal spelar ein melodi med sonen Jan Åge til venstre. På andre sida av pianoet står Bjarne Kløvning, Magne Berge, Kjellbjørn Nystøyl, Jorunn Nystøyl frå Trivsel for eldre og Lena Beate Eikeset frå VHO som har stått for planlegging.
PIANO: No vert det mykje fin pianomusikk på avdeling 3 framover. Aslaug Gusdal spelar ein melodi med sonen Jan Åge til venstre. På andre sida av pianoet står Bjarne Kløvning, Magne Berge, Kjellbjørn Nystøyl, Jorunn Nystøyl frå Trivsel for eldre og Lena Beate Eikeset frå VHO som har stått for planlegging. FOTO: Tanja Anett Thunem

Etterlengta piano kom på plass: – Eg har spelt sidan eg var sju år og alltid hatt piano heime, så det har vore eit sakn

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer