FELLES: Formannskapet i Vanylven tilrådde denne veka å gå for ei prøveordning med felles ungdomsskule i kommunen. Ordninga inneber at ein byter mellom å ha skule på Åheim og i Syvde i tre år.
FELLES: Formannskapet i Vanylven tilrådde denne veka å gå for ei prøveordning med felles ungdomsskule i kommunen. Ordninga inneber at ein byter mellom å ha skule på Åheim og i Syvde i tre år. FOTO: Arkiv

Stemning for felles ungdomsskule

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

1 Kommentar
Eldste
Nyeste Mest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Endal, Heidi
Endal, Heidi
2 år siden

Til politikarane i vanylven kommune! Kva er det dokke held på med? bygdene skal leve, det skal byggjast og bu! Politikarane ynskjer folk skal busette seg i bygdene, men velger då og forandre på det viktigaste knutepunktet vi har for ungane våre. Nemleg skulen vår! Kva er det dokke ikkje forstår ? at det er skulen som skapar butrivsel i små bygder? At det er derfor småbornsforeldre flyttar til bygdene igjen, ja nettopp ,her er ein skule og det er trygt og godt for ungane deira! Det er i barnehagane ungane må være når foreldre skal på jobb. ein trygg… Les mer »