PRAKTINSTRUMENT: Ordet orgeljuvel vart nytta om det nye orgelet i St. Jetmund kyrkje, noko som gjeld både utsjånad og måten det glir inn i omgjevnadane, og lyden. Her framfører kantor Brunhilde Engelhardt og songgruppa «Evige Gud, vi tilber deg.»
I songgruppa finn vi frå venstre: Mai-Britt Myklebust, Gjertrud Ofstad Henden, Egil Pedersen, Erlend Koppen og Steinar Nordal.
PRAKTINSTRUMENT: Ordet orgeljuvel vart nytta om det nye orgelet i St. Jetmund kyrkje, noko som gjeld både utsjånad og måten det glir inn i omgjevnadane, og lyden. Her framfører kantor Brunhilde Engelhardt og songgruppa «Evige Gud, vi tilber deg.» I songgruppa finn vi frå venstre: Mai-Britt Myklebust, Gjertrud Ofstad Henden, Egil Pedersen, Erlend Koppen og Steinar Nordal. FOTO: Ole Magne Kvalsvik

Orgeljuvel med vellyd

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer