BUSTADBYGGING: Vanylven kommune vil satse på bygging av bustader for å rigge seg for eldrebølgja. I kommunen er tendensen klar, mange eldre flyttar til Fiskå der det i større grad er tilrettelagde bustader, men kommunen ønskjer å leggje til rette for eldrebustader og busetting i heile kommunen, helst i samarbeid med private aktørar.
BUSTADBYGGING: Vanylven kommune vil satse på bygging av bustader for å rigge seg for eldrebølgja. I kommunen er tendensen klar, mange eldre flyttar til Fiskå der det i større grad er tilrettelagde bustader, men kommunen ønskjer å leggje til rette for eldrebustader og busetting i heile kommunen, helst i samarbeid med private aktørar. FOTO: Per Eide

Vil satse på bustadbygging

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer