TAR TAK: Leiar i UL Fram, Sander Hellebust (t.h.) og Heidi Endal sit i prosjektgruppa som står på for å få finansiert nytt tak og skifte av vegg på oppsida. Dei har hyra inn Vidar (t.v.) og Kim Hellebust til snikkararbeidet i lag med Arne Aahjem, som i lag med Johan Duestøl i prosjektgruppa ikkje var til stades då vi var nedom.
TAR TAK: Leiar i UL Fram, Sander Hellebust (t.h.) og Heidi Endal sit i prosjektgruppa som står på for å få finansiert nytt tak og skifte av vegg på oppsida. Dei har hyra inn Vidar (t.v.) og Kim Hellebust til snikkararbeidet i lag med Arne Aahjem, som i lag med Johan Duestøl i prosjektgruppa ikkje var til stades då vi var nedom. FOTO: Ole Magne Kvalsvik

Nytt tak for ungdomshuset: – Du kva timar som har vore brukt

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer