POSITIV GJENG: Ungdomen viser fram noko av utvalet som finst på BUA. Bak frå venstre: Sebastian Lien, Dina Strand Myrnes, Magdalena Chrobok, Solbjørg Brekke og Kaja Berge Bøstrand. Framme: Kristine Nordal og Andrine Myklebust. Dei resterande fem var ikkje til stades då avisa kom på besøk.
POSITIV GJENG: Ungdomen viser fram noko av utvalet som finst på BUA. Bak frå venstre: Sebastian Lien, Dina Strand Myrnes, Magdalena Chrobok, Solbjørg Brekke og Kaja Berge Bøstrand. Framme: Kristine Nordal og Andrine Myklebust. Dei resterande fem var ikkje til stades då avisa kom på besøk. FOTO: Tanja Anett Thunem

Sporty ungdom styrer BUA i sommar:

– Vi har prøvd å lage til noko som kan vere kjekt for alle aldersgrupper

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer