KLARE FOR VALKAMP: Helsepartiet er klare for valkamp i Møre og Romsdal og heile landet. Denne veka starta dei kampen for røystane på Sunnmøre. Frå venstre: Lise Askvik, nestleiar og grunnleggjar av partiet, Anne Beth Molset, sentralstyremedlem og 3. kandidat i Akershus, Tanja Kristoffersen, leiar i Helsepartiet Innlandet, Kjersti Almåsvold, valkampleiar, og Nils Olav Moen, 1. kandidat i Møre og Romsdal.
KLARE FOR VALKAMP: Helsepartiet er klare for valkamp i Møre og Romsdal og heile landet. Denne veka starta dei kampen for røystane på Sunnmøre. Frå venstre: Lise Askvik, nestleiar og grunnleggjar av partiet, Anne Beth Molset, sentralstyremedlem og 3. kandidat i Akershus, Tanja Kristoffersen, leiar i Helsepartiet Innlandet, Kjersti Almåsvold, valkampleiar, og Nils Olav Moen, 1. kandidat i Møre og Romsdal. FOTO: Fredrik Bakke

Helsepartiet opna valkampen i Møre og Romsdal:

– Vanylven er utstillingsvindauget

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer