TUNNELMØTE: Frå venstre: Kommunedirektør Andreas Nørve og ordførar Lena L. Sande, Vanylven. Kommunalsjef kultur og samfunn Kristine Dahl og ordførar Alfred Bjørlo, Stad kommune. Prosjektgruppa Stad skipstunnel: Jarle Strand, Terje Andreassen, Marianne Nærø, Einar Vik Arset, Linn Therese Skår Hosteland, Alf-Helge Aarskog, Svein Arne Tønnesen og Vidar Stormark. I gruppa sit også Kasper Nordmelan.
TUNNELMØTE: Frå venstre: Kommunedirektør Andreas Nørve og ordførar Lena L. Sande, Vanylven. Kommunalsjef kultur og samfunn Kristine Dahl og ordførar Alfred Bjørlo, Stad kommune. Prosjektgruppa Stad skipstunnel: Jarle Strand, Terje Andreassen, Marianne Nærø, Einar Vik Arset, Linn Therese Skår Hosteland, Alf-Helge Aarskog, Svein Arne Tønnesen og Vidar Stormark. I gruppa sit også Kasper Nordmelan. FOTO: Ole Magne Kvalsvik

Stad skipstunnel: Så mykje meir enn samferdsel

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer