NO, ELLER KANSKJE ALDRI: Ei avgjerd om Sande Fastlandssamband skal byggast må kome no, før det vert gjort store investeringar i ferjer og ferjekaier, og sambandet er heilt vesentleg for å klare å snu flyttinga og halde fram den positive veksten som no er i gang på øyane, sa Jarle Støylen (t.v.) og Jostein Korsnes i formannskapet sist veke.
NO, ELLER KANSKJE ALDRI: Ei avgjerd om Sande Fastlandssamband skal byggast må kome no, før det vert gjort store investeringar i ferjer og ferjekaier, og sambandet er heilt vesentleg for å klare å snu flyttinga og halde fram den positive veksten som no er i gang på øyane, sa Jarle Støylen (t.v.) og Jostein Korsnes i formannskapet sist veke. FOTO: Ole Magne Kvalsvik

Sande fastlandssamband:

Vanylven med god vilje, men lite midlar

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer