UTSIKT: Erik Botnmark og Annette Gjeterud på veg mot toppen. Når klatrarane kjem opp over tretoppane, kan dei nyte utsikta ut over Syltefjorden, og Som ein av deltakarane denne kvelden sa: – Ein får same utsikta som frå toppen av fjellet, men det er noko heilt anna å stå her i veggen.
UTSIKT: Erik Botnmark og Annette Gjeterud på veg mot toppen. Når klatrarane kjem opp over tretoppane, kan dei nyte utsikta ut over Syltefjorden, og Som ein av deltakarane denne kvelden sa: – Ein får same utsikta som frå toppen av fjellet, men det er noko heilt anna å stå her i veggen. FOTO: Tanja Anett Thunem

Klivrar Tunheimshornet med sele og sikring

– Eg har sett og sikla på fjellet heilt sidan eg var på visning på huset som eg kjøpte på Sylte

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer