PLANTA PLOMMETRE: Dei tilsette ved Vanylven helse- og omsorgssenter var glade over gåva frå Trivsel for eldre: – Dette var veldig kjekt. Og det kjem til å verte så fint når frukta kjem og bebuarane får smake, sa Stine Engjaberg Rusten. Også Syvdetun fekk plometre frå gruppa. Frå venstre: Jorunn Nystøyl, Inger Landsverk Myklebust, Magne Berge, Ragnhild Sande og Hallstein Ljoså.
PLANTA PLOMMETRE: Dei tilsette ved Vanylven helse- og omsorgssenter var glade over gåva frå Trivsel for eldre: – Dette var veldig kjekt. Og det kjem til å verte så fint når frukta kjem og bebuarane får smake, sa Stine Engjaberg Rusten. Også Syvdetun fekk plometre frå gruppa. Frå venstre: Jorunn Nystøyl, Inger Landsverk Myklebust, Magne Berge, Ragnhild Sande og Hallstein Ljoså. FOTO: Tanja Anett Thunem

Inviterer til dugnad i sansehagen

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer