DRIFTSUTVAL: Knut Aksel Thunem (nummer to frå venstre) sette i driftsutvalet fram påstand om at folk som har hatt innspel til bruk av tunnelmasse har vorte avviste, ein påstand som også kom i kommunestyret sist.
DRIFTSUTVAL: Knut Aksel Thunem (nummer to frå venstre) sette i driftsutvalet fram påstand om at folk som har hatt innspel til bruk av tunnelmasse har vorte avviste, ein påstand som også kom i kommunestyret sist.

Krass kritikk mot synergigruppa

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

2 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Haugen, Elisabeth Lauvstad
Haugen, Elisabeth Lauvstad
3 år siden

Må berre få presisere at eg er litt feilsitert. Eg meiner ikkje at masse skal fraktast innover landet, som f.eks. på Lilleeidet, men at viss det er snakk om å frakte det til Fredsvoll på Fiskå (som kom opp som forslag i kommunestyret frå AP), så kan ein like godt frakte det til Lilleeidet, det var mitt poeng. Skal vi ha kommunalt deponi, må dette sjølvsagt ligge ved sjøen.

Fredrik Bakke
Fredrik Bakke
3 år siden

Vi beklagar det, og har no presisert dette i saka. Red.