VIL SJÅ PÅ GRUPPESAMANSETNADEN: Både Nils Olav Moen (Hp), til venstre, og Knut Aksel Thunem (Ap) vil at ein ser på lovlegheita av synergigruppa som vart danna i januar. No skal saka opp i formannskapet for ny handsaming. Heilt til høgre ser vi kommunedirektør Andreas Nørve, som no skal skrive ei ny sak på synergigruppa til neste formannskap.
VIL SJÅ PÅ GRUPPESAMANSETNADEN: Både Nils Olav Moen (Hp), til venstre, og Knut Aksel Thunem (Ap) vil at ein ser på lovlegheita av synergigruppa som vart danna i januar. No skal saka opp i formannskapet for ny handsaming. Heilt til høgre ser vi kommunedirektør Andreas Nørve, som no skal skrive ei ny sak på synergigruppa til neste formannskap. FOTO: Fredrik Bakke

Usemje om synergigruppa er lovleg

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer