GLAD GJENG: 
Frå venstre: MOT- Coach Veslemøy Ervik, kontaktlærar Kristian Bentsen, Andy Brenne, Andrea Myklebust, Aahjem, Konrad Andruszkiewicz, Emilie Jeannine Morseth- Fraser og Tuva Hatlevik Borg. Lasse Askvik var ikkje med på bildet.
GLAD GJENG: Frå venstre: MOT- Coach Veslemøy Ervik, kontaktlærar Kristian Bentsen, Andy Brenne, Andrea Myklebust, Aahjem, Konrad Andruszkiewicz, Emilie Jeannine Morseth- Fraser og Tuva Hatlevik Borg. Lasse Askvik var ikkje med på bildet. FOTO: Rektor Lars Jonasmo.

Andrea vann draumetur for klassa

Abonnér
Varsle om
guest
2 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Myklebust, Haldis
Myklebust, Haldis
18 dager siden

Gratulerer,Andrea ????Så fint at du tek med klassa di. ????????

Endal, Heidi
Endal, Heidi
12 dager siden

so flott gjort!
må du og klassa få ein fin tur!