GLAD GJENG: 
Frå venstre: MOT- Coach Veslemøy Ervik, kontaktlærar Kristian Bentsen, Andy Brenne, Andrea Myklebust, Aahjem, Konrad Andruszkiewicz, Emilie Jeannine Morseth- Fraser og Tuva Hatlevik Borg. Lasse Askvik var ikkje med på bildet.
GLAD GJENG: Frå venstre: MOT- Coach Veslemøy Ervik, kontaktlærar Kristian Bentsen, Andy Brenne, Andrea Myklebust, Aahjem, Konrad Andruszkiewicz, Emilie Jeannine Morseth- Fraser og Tuva Hatlevik Borg. Lasse Askvik var ikkje med på bildet. FOTO: Rektor Lars Jonasmo.

Andrea vann draumetur for klassa

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

2 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Myklebust, Haldis
Myklebust, Haldis
2 år siden

Gratulerer,Andrea ????Så fint at du tek med klassa di. ????????

Endal, Heidi
Endal, Heidi
2 år siden

so flott gjort!
må du og klassa få ein fin tur!