KVA SKJER? Styret i Syvde Bygdeutvikling vil ha svar på når ein kan fortsetje med utviding av bustadområdet i Kvia. Her ser ein dei i området som er snakk om å bygge ut, bak eksisterande bygg. Frå venstre: Frank Robert Sande, Inger Oline Eikrem, Merete Vatne og Kristian Bentsen. Kristoffer Torvanger, Torfinn Arnesen Molvik og Eldar Hånes er også med i styret, men var ikkje til stades på bildet.
KVA SKJER? Styret i Syvde Bygdeutvikling vil ha svar på når ein kan fortsetje med utviding av bustadområdet i Kvia. Her ser ein dei i området som er snakk om å bygge ut, bak eksisterande bygg. Frå venstre: Frank Robert Sande, Inger Oline Eikrem, Merete Vatne og Kristian Bentsen. Kristoffer Torvanger, Torfinn Arnesen Molvik og Eldar Hånes er også med i styret, men var ikkje til stades på bildet. FOTO: Tanja Anett Thunem

Ønskjer meir utvikling i Kvia:

Syvde Bygdeutvikling etterlyser svar frå kommunen

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer