Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

1 Kommentar
Eldste
Nyeste Mest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Brenne, Kjell
Brenne, Kjell
3 år siden

Veldig bra dette, Magne! For disiriktet her med dei mulegheiter vi har til verdiskaping her, vil Kystvegen med Rovdefjordsambandet og vidare tunnel rett til Gursken vere ei veldig nyskapande livskraft for næringsliv og busetnad. Positivt er det også at det på Stortinget er semje om å ta eit krafttak for fylkesvegar. Rovdefjordsambandet med stråstagsbru frå Saudeholmen og inn til Storeneset på Sande-sida, må få same seglingshøgde som for Måløybrua og Stadtunnelen.( Det einaste fornuftige) Ser ein planlegg med 45 meter. Det burde halde med god margin. Dei få større båtane, hovudsakleg cruisebåtar, og som treng større høgde, har ingenting inne… Les mer »