SAMSTEMDE: Takt, tekst og tone var på plass då vi fekk ein smakebit av musikalen «Matilda» denne veka. Torsdag vert det framsyning og opptak, og snart kan du også få sjå desse dyktige ungdomane gå inn i rollene i Roald Dahl sitt univers. Frå venstre: Live Rekkedal, Lenita Flem Vedvik, Matea Berge Bøstrand, Vanessa Vedvik, Isak Berget og Siren Aasen Brekke.
SAMSTEMDE: Takt, tekst og tone var på plass då vi fekk ein smakebit av musikalen «Matilda» denne veka. Torsdag vert det framsyning og opptak, og snart kan du også få sjå desse dyktige ungdomane gå inn i rollene i Roald Dahl sitt univers. Frå venstre: Live Rekkedal, Lenita Flem Vedvik, Matea Berge Bøstrand, Vanessa Vedvik, Isak Berget og Siren Aasen Brekke. FOTO: Tanja Anett Thunem

Musikalen på Åheim held fram, sjølv under ein pandemi:

Musikal om magiske Matilda

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer