helse- og omsorgssenter inngang
FOTO: Arkiv

61 personar melde seg til testing måndag

Kommuneoverlegen kan måndag kveld informere om at alle prøvene som vart tekne laurdag, var negative. Prøvene frå søndag har det ikkje kome svar på, medan 61 personar melde seg for testing måndag.

Som følgje av ein uoversiktleg smittesituasjon i helga, vart folk oppfordra til testing ved luftvegssymptom. I tillegg valde kommuneoverlegen, i samråd med kriseleiinga, å stengje Vanylven helse- og omsorgssenter for besøkjande.

Kommunen lettar no litt på restriksjonane.

– Viser til at ein i helga såg det nødvendig å stengje omsorgssenteret søndag for besøkjande grunna ein svært uoversiktleg situasjon med mutantvirus. Oversikta er no noko betre enn den var laurdag kveld, men kontrollen er endå ikkje gjenoppretta. Vi oppfordrar derfor til at kun dei nærmaste pårørande vitjar sine i denne perioden. For å kunne ha god kontroll på besøk som vert gjennomført, vil vi i denne perioden gå attende til besøkskontroll. Vi ber derfor om at de tek kontakt med omsorgssenteret før besøket, skriv kommuneoverlege Cecilie Oppedal i ei oppdatering måndag kveld.

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer