Lauvstadferja-pa-sjoen
FOTO: Arkiv

Volda-Lauvstad:

Ber ferjepassasjerar om å teste seg

I ei pressemelding søndag føremiddag ber Volda kommune folk som tok 14.20-ferja frå Volda til Lauvstad fredag 12.mars om å teste seg viss dei får symptom.

– Delar av kriseleiinga har hatt møte i dag kl 10.00. Det er ikkje meldt om fleire positive prøvesvar men vi ventar svar på nærkontaktane i løpet av dagen. Husstandmedlemane til nærkontaktane er i ventekarantene inntil svar på 1. test er mottatt. Det tek noko tid før vi får svar på kva type mutant det er snakk om, men ut frå hurtigtest som er gjort i Molde er klarlagt at det muterte viruset kan vere sørafrikansk eller brasiliansk mutasjon, heiter det i pressemeldinga.

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer