GOD KVALITET: Over: Leiar for uteavdelinga i Teknisk sektor, Pål André Lillebø, framfor vassverket på Fiskå. Til høgre: kommunalsjef Helge Kleppe som sikra oss at vatnet vi får levert, er trygt, etter vass-skandalen på Askøy i 2019. Vanylven har godt reinseanlegg for vatn og investerte mellom anna i to nye UV-filter i fjor. Med det ein kan sjå trengst det heller ikkje større kostnader på vass- og avløpsnettet dei komande åra utover det at ein tek noko kvart år.
GOD KVALITET: Over: Leiar for uteavdelinga i Teknisk sektor, Pål André Lillebø, framfor vassverket på Fiskå. Til høgre: kommunalsjef Helge Kleppe som sikra oss at vatnet vi får levert, er trygt, etter vass-skandalen på Askøy i 2019. Vanylven har godt reinseanlegg for vatn og investerte mellom anna i to nye UV-filter i fjor. Med det ein kan sjå trengst det heller ikkje større kostnader på vass- og avløpsnettet dei komande åra utover det at ein tek noko kvart år. FOTO: Ole Magne Kvalsvik/ Arkiv

Ventar ikkje større avgiftshopp i Vanylven

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer