REGULERINGSPLANEN: Det er for stor skilnad mellom denne reguleringsplanen frå 2014, og byggjeplanen til Statens Vegvesen. Lenge har det vore uttalt frå fylkesnivå at Vanylven kommune måtte koste ny plan. No har derimot fylket snudd, og foreslår no å bruke ein million kroner til dette arbeidet i 2021.
REGULERINGSPLANEN: Det er for stor skilnad mellom denne reguleringsplanen frå 2014, og byggjeplanen til Statens Vegvesen. Lenge har det vore uttalt frå fylkesnivå at Vanylven kommune måtte koste ny plan. No har derimot fylket snudd, og foreslår no å bruke ein million kroner til dette arbeidet i 2021. FOTO: Vanylven kommune

Krav om ny reguleringsplan skyv byggjestart fram i tid

Men no vil fylket koste den sjølv

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer