FARTSGRENSE OG SKILT: Sjølv etter snart fem år, ser det ut som det kan verte ei stund å vente før det vert gjort noko med å få skilta nedsett fartsgrense forbi barnhagen på Åheim og Åheim sentrum. Også å få sett opp andre skilt, som fareskilt ved barnehagen og tilvisingsskilt rundt i bygda, til dømes til Olivinsenteret, er ei langdryg affære.
FARTSGRENSE OG SKILT: Sjølv etter snart fem år, ser det ut som det kan verte ei stund å vente før det vert gjort noko med å få skilta nedsett fartsgrense forbi barnhagen på Åheim og Åheim sentrum. Også å få sett opp andre skilt, som fareskilt ved barnehagen og tilvisingsskilt rundt i bygda, til dømes til Olivinsenteret, er ei langdryg affære. FOTO: Ole Magne Kvalsvik

Langt fram for nedsette fartsgrenser på Åheim

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer