FRUSTRERTE: Foreldre og besteforeldre til elevar på Slagnes er oppgitte over at minibuss-tilbodet ikkje vert fornya. Jonny Vikebakk, Knut Arne Frostad og Geir Slettestøl viser fram spora der bussen går. Dei ytre spora er om lag der Vikebakk står (til venstre), som viser at det ikkje er mykje plass att til avstiging dersom det kjem passerande køyretøy.
FRUSTRERTE: Foreldre og besteforeldre til elevar på Slagnes er oppgitte over at minibuss-tilbodet ikkje vert fornya. Jonny Vikebakk, Knut Arne Frostad og Geir Slettestøl viser fram spora der bussen går. Dei ytre spora er om lag der Vikebakk står (til venstre), som viser at det ikkje er mykje plass att til avstiging dersom det kjem passerande køyretøy. FOTO: Tanja Anett Thunem

Minibusstilbod fjerna på Slagnes:

Tilbake til trafikkfarleg skuleveg

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer