VERT FLEIRE: Norian tek over lokale og tilsette til ØkonomiConsult AS. I lokala i Syvde vert det no fleire medarbeidarar. Frå venstre står: Anita Kragseth, Magne Holsvik, Britta Mäder og Ragnhild Berge frå noverande ØkonomiConsult. Heilt til høgre er Lena Cathrin Nordal Vedeld som var den einaste som kunne møte frå Norian denne dagen. Mai Sandnes er også tilsett i Økonomi-Consult, men var ikkje til stades.
VERT FLEIRE: Norian tek over lokale og tilsette til ØkonomiConsult AS. I lokala i Syvde vert det no fleire medarbeidarar. Frå venstre står: Anita Kragseth, Magne Holsvik, Britta Mäder og Ragnhild Berge frå noverande ØkonomiConsult. Heilt til høgre er Lena Cathrin Nordal Vedeld som var den einaste som kunne møte frå Norian denne dagen. Mai Sandnes er også tilsett i Økonomi-Consult, men var ikkje til stades. FOTO: Tanja Anett Thunem

To rekneskapsfirma går saman:

ØkonomiConsult vert Norian

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer