Skjermbilde 2020-11-19 kl. 13.53.29

Betalingsmuren er aktivert: Slik får du tilgang

Fredag 20. november aktiverer Synste Møre betalingsmuren på synste.no. Etter lansering av ny nettavis 2. november, er tida no inne for at berre tingarar får tilgang. Nederst i saka får du hjelp til korleis du skal logge inn, steg for steg.

Tingarane som vi har registrert e-postadresse på, har tidlegare fått ein e-post med brukarnamn og passord. Frå og med fredag vil det vere mogleg å logge inn med dette, og vi tilrår at alle skiftar ut passordet ved første innlogging.

Dei fleste fekk denne e-posten tilsendt 2. november. Om de slit med å finne den att, søk i innboksen etter «ditt abonnementsnummer og passord». Det er emnet på e-posten, som vart sendt ut frå vår konto faktura@synste.no

For de som ikkje har registrert ei e-postadresse hjå oss, send den til oss så fort du kan slik at vi kan sende ut abonnementsnummer og passord.

Og viss passordet ikkje skulle fungere: Trykk på gløymt passord, fyll inn epost-adressa di, og vent på e-post med nytt passord.

Slik loggar du deg inn:

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer