UTE AV KM: Men kanskje er jentene på Selje/Åheim likevel litt glade sesongen er over etter mange haustkampar i regn og utriveleg vêr. No er det berre å trene godt til neste år for å gjere det enno betre. 
Øvst frå venstre: Tuva Borg, Ine Berget, Maria Frogner, Lillian Prestvik, Ingeborg Hamre, Cornelia Husevåg, Sofie Otneim, Malin Taklo, Thea Sneide og Kine Grøttå
Nedst frå venstre: Silje Slagnes, Oda Haugland, Kaja Bøstrand, Selma Nerland, Ilona Johannesen, Ellinor Nerland, Andrea Aahjem, Carol Santiago.  
Trenarar har vore Merete Nerland og Geir Nielsen. Oppmann: Merete Otneim.
UTE AV KM: Men kanskje er jentene på Selje/Åheim likevel litt glade sesongen er over etter mange haustkampar i regn og utriveleg vêr. No er det berre å trene godt til neste år for å gjere det enno betre. Øvst frå venstre: Tuva Borg, Ine Berget, Maria Frogner, Lillian Prestvik, Ingeborg Hamre, Cornelia Husevåg, Sofie Otneim, Malin Taklo, Thea Sneide og Kine Grøttå Nedst frå venstre: Silje Slagnes, Oda Haugland, Kaja Bøstrand, Selma Nerland, Ilona Johannesen, Ellinor Nerland, Andrea Aahjem, Carol Santiago. Trenarar har vore Merete Nerland og Geir Nielsen. Oppmann: Merete Otneim. FOTO: Merete Otneim

Selje/Åheim i KM-sluttspel

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer