PÅ BESØK: 6.klasse ved Fiskå skule var innom redaksjonen for høyre kva dei tilsette i Synste Møre sine oppgåver er. Her har dei stilt seg opp med dei nye skulegenserane. Frå venstre ser vi: Adrian Grønnevik Hasz, Guro Stokseth, Live Nystøyl Kleppe, Olivia Wieczorek, Markus Krøvel, Amanda Haugen, Espen Brekke Sunde, Kevin Vaksdal, Ronja Brudevoll Høgstøyl og Arvid Midtbø Agati.
PÅ BESØK: 6.klasse ved Fiskå skule var innom redaksjonen for høyre kva dei tilsette i Synste Møre sine oppgåver er. Her har dei stilt seg opp med dei nye skulegenserane. Frå venstre ser vi: Adrian Grønnevik Hasz, Guro Stokseth, Live Nystøyl Kleppe, Olivia Wieczorek, Markus Krøvel, Amanda Haugen, Espen Brekke Sunde, Kevin Vaksdal, Ronja Brudevoll Høgstøyl og Arvid Midtbø Agati.

Avisveke:

Nasjonal avisveke arrangert for 23. gong

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer