NAUDSYNT ARBEID: Hans Martin Røed har vassa ut i veggrøfta, som står full av vatn som trengjer inn i vegen. Det vil då lettare gje skader på asfaltdekket, som nyleg er lappa, der Eivind Voldsund står. FOTO: Ole Magne Kvalsvik
NAUDSYNT ARBEID: Hans Martin Røed har vassa ut i veggrøfta, som står full av vatn som trengjer inn i vegen. Det vil då lettare gje skader på asfaltdekket, som nyleg er lappa, der Eivind Voldsund står. FOTO: Ole Magne Kvalsvik

Djupe grøfter:

Gode grøfter gir gode vegar

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

1 Kommentar
Eldste
Nyeste Mest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Magne Vedeld
Magne Vedeld
3 år siden

Ser fleire plassar at det får Gro gras og mose inn over vegkanten, noko som hindrar vatn i å renne av vegen. Vert søyler langt inn i vegbana. I nørste delen av Rovdestranda, manglar det eit par plassar grøft totalt, noko som har øydelagt asfalten..